AlberoTerra

1199,00 kr3999,00 kr

Finns i flera storlekar

Nollställ

Beskrivning

Det här är en tavla med ett motiv utav ett träd i jordnära färger, ett populärt motiv för moderna tavlor. En handgjord målning skapad utav en duktig konstnär .

Med den här tavlan har konstnären låtit sig inspireras utav djur och natur. Att använda sig utav träd och blommor när man målar har alltid varit populärt både hos konstnärer och konstälskare. En blomma eller ett träd som motiv i en akrylmålning eller oljemålning kan man lätt göra färgglad och lekfull utan att det blir onaturligt. Ett landskap, hav, marinamiljöer eller segelbåtar kan också verka förtrollande och väcka känslor hos betraktaren. Konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in tavla. Även en hund, katt, häst eller fåglar är härligt motiv för tavlor och vilda djur som lejon, elefant och noshörningar tycker många är fascinerande som konst på väggen.

Klicka på “Nollställ” så kan du välja olika storlekar.

Tillgänglig i följande storlekar: 80x80cm, 95x95cm, 115x80cm, 140x65cm, 160x130cm och 200x100cm

 

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Leveranstid: inom 2-7 arbetsdagar

 

Konstnären har här skapat ett handmålat modernt konstverk utav hög kvalitet.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Mer information

ViktInte tillgänglig
DimensionerInte tillgänglig
höjd (cm)

65, 80, 95, 100, 130

bredd (cm)

80, 95, 115, 140, 160, 200