AlberoColorate

1799,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

Prova den här tavlan hemma hos dig, du har 14 dagars ångerrätt från det att du har fått den levererad. 

Förväntad leverans:

140 × 65 cm

Beskrivning

Du står framför din impressionistiska tavla med motiv av ett mycket färgglatt träd som står framför några träd i gråskala. Målningen skapar en stark kontrast, där det färgglada trädet verkligen sticker ut mot de grå trädens dämpade toner. Varje gång du ser på konstverket, känner du en känsla av glädje och förundran över hur en enda färgklick kan göra en sådan skillnad. Tavlan påminner dig om att ibland behöver vi bara en ljus punkt för att förändra hela perspektivet.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Andra storlekar: 80x80cm, 95x95cm, 115x80cm, 160x130cm och 200x100cm

Med en stor oljemålning på väggen så ger du energi till rummet och det är ett enkelt och billigt sätt att förnya din inredning.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Med den här tavlan med motiv av ett träd har konstnären låtit sig inspireras utav naturen och färggranna lövverk. Att använda sig utav träd och blommor när man målar har alltid varit populärt både hos konstnärer och konstälskare. En blomma eller ett träd som motiv i en akrylmålning eller oljemålning kan man lätt göra färgglad och lekfull utan att det blir onaturligt. Ett landskap, hav eller marina miljöer kan också verka förtrollande och väcka känslor hos betraktaren. Konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in tavla.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 140 × 65 cm
höjd (cm)

65, 80, 95, 130, 100

bredd (cm)

80, 95, 115, 140, 160, 200

Du kanske också gillar …