Wardrobe

1399,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

1 i lager

145 × 50 cm

Beskrivning

När du först fick se den impressionistiska målningen med dess gråskaliga bakgrund och fem modeller som defilerar på en catwalk, kände du en omedelbar fascination. Varje modell, fast fångad i mjuka, svepande penseldrag, berättar en unik historia om mode och uttryck. Denna konstnärliga skildring av rörelse och stil i ditt vardagsrum inspirerar dig och ger djup till din egen kreativitet. Att äga denna målning är som att ha en ständig inbjudan till en värld av skönhet och konstnärlig frihet, där varje betraktelse erbjuder nya perspektiv och upptäckter.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Andra storlekar: 140x65cm, 200x100cm

Med en stor oljemålning på väggen så ger du energi till rummet och det är ett enkelt och billigt sätt att förnya din inredning.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Det här är en tavla med ett motiv utav en catwalk, ett populärt motiv för moderna tavlor. En handgjord målning skapad utav en duktig konstnär. Med den här abstrakta tavlan har konstnären låtit sig inspireras utav det vackra i att inte direkt skildra den yttre verkligheten. Modern konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in i en tavla. Även en salig blandning utav kladdiga färger eller bara svartvita tavlor kan bli ett härligt motiv i en målning som många tycker är fascinerande att ha som konst på väggen.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 3 kg
Dimensioner 4 × 145 × 50 cm
höjd (cm)

50, 65, 100

bredd (cm)

140, 145, 200

Du kanske också gillar …