Wallstreet

4499,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

7 i lager

160 × 130 cm

Beskrivning

Du står framför din impressionistiska tavla med en bronsstaty av en tjur från Wall Street, målad i gråskala med jordnära färgtoner. Målningen fångar statyns kraftfulla närvaro, där tjurens kraft och energi känns genom de dämpade nyanserna. Varje gång du ser på konstverket, känner du en känsla av styrka och beslutsamhet som inspirerar dig. Tavlan blir en påminnelse om att även i gråa tider kan man hitta kraften att gå framåt.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Andra storlekar: 115x80cm

Konstnären har här skapat ett handmålat modernt konstverk utav hög kvalitet.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Med den här tavlan har konstnären låtit sig inspireras utav den klassiska tjuren på Wallstreet, the raging bull. Att använda sig utav stadsmiljöer, träd och blommor när man målar har alltid varit populärt både hos konstnärer och konstälskare. Konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in tavla.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 20 kg
Dimensioner 4 × 160 × 130 cm
höjd (cm)

80, 130

bredd (cm)

115, 160

Du kanske också gillar …