Rea!

True

699,00 kr 524,25 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

3 i lager

40 × 40 cm

Artikelnr: MLTRUE40B02 Kategorier: , , , , , , Etikett:

Beskrivning

Med den här tavlan har konstnären låtit sig inspireras utav en häst i galopp. Att använda sig utav djur och natur när man målar har alltid varit populärt både hos konstnärer och konstälskare. En blomma eller en hingst som motiv i en akrylmålning eller oljemålning kan man lätt göra färgglad eller lekfull utan att det blir onaturligt. Ett landskap, hav, marinamiljöer eller segelbåtar kan också verka förtrollande och väcka känslor hos betraktaren. Konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in i en tavla. Även en hund, katt, häst eller fåglar är härligt motiv för tavlor och vilda djur som lejon, elefant och noshörningar tycker många är fascinerande som konst på väggen.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Leveranstid: 2-7 arbetsdagar

Med en liten målning på väggen så ger du energi till rummet och det är ett enkelt och billigt sätt att förnya din inredning.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 1 kg
Dimensioner 4 × 40 × 40 cm
höjd (cm)

50

bredd (cm)

50

Du kanske också gillar …