Rea!

the Black Dress

1499,00 kr 1274,15 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

2 i lager

80 × 80 cm

Beskrivning

När du ser på din målning av den svarta klänningen mot den vita bakgrunden, uppskattar du dess enkelhet och elegans. Den rena kontrasten mellan svart och vitt ger en stark visuell effekt som fängslar alla som ser den. Denna tavla påminner dig om vikten av balans och skönhet i det minimalistiska, och hur enkel konst kan framkalla djupa känslor. Varje gång du passerar förbi den, ger den ditt hem en luft av sofistikation och tidlös stil.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Konstnären har här skapat ett handmålat modernt konstverk utav hög kvalitet.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Modern konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in i en tavla. Även en salig blandning utav kladdiga färger eller bara svartvita tavlor kan bli ett härligt motiv i en målning som många tycker är fascinerande att ha som konst på väggen.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 80 × 80 cm
höjd (cm)

80

bredd (cm)

80

Du kanske också gillar …