Rea!

SurfsUp

2999,00 kr 1499,50 kr

2 i lager

130 × 60 cm

Artikelnr: FOSUP130K10 Kategorier: , , , , , , , Etikett:

Beskrivning

Med den här fotokonsten har konstnären låtit sig inspireras utav djur och natur. Att använda sig utav träd och blommor när man målar har alltid varit populärt både hos konstnärer och konstälskare. En blomma eller ett träd som motiv i en akrylmålning eller oljemålning kan man lätt göra färgglad och lekfull utan att det blir onaturligt. Ett landskap, hav, marinamiljöer eller segelbåtar kan också verka förtrollande och väcka känslor hos betraktaren. Konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in tavla. Även en hund, katt, häst eller fåglar är härligt motiv för tavlor och vilda djur som lejon, elefant och noshörningar tycker många är fascinerande som konst på väggen.

Teknik: Fotokonst

Material: Tempererat glas (4mm tjockt) med dolda upphängningsfästen

Leveranstid: inom 2-7 arbetsdagar

Photocred: Surf Gear Ltd

 

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 130 × 60 cm
höjd (cm)

60

bredd (cm)

130