Silvia

3199,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

Förväntad leverans:

80 × 100 cm

Beskrivning

Du blickar beundrande på din moderna målning av en kvinnokropp, där diffusa kontraster och ljusa toner smälter samman med isblåa kulörer. Skildringen fångar kvinnans form med en mjukhet och styrka som framhäver hennes graciösa silhuett mot den kyliga bakgrunden. Varje gång du ser på tavlan känner du hur den utstrålar en känsla av lugn och frihet, vilket får rummet att kännas både inbjudande och inspirerande. Denna konstverk bidrar inte bara med estetisk skönhet till ditt hem, utan påminner dig också om kvinnans kraft och mystik i varje betraktelse.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Konstnären har här skapat ett handmålat modernt konstverk utav hög kvalitet.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Med den här tavlan så har konstnären låtit sig inspireras utav mjuka färgtoner och en kvinnas lekfulla posering. En målning gjord utav en utav våra duktiga konstnärer.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 80 × 100 cm
höjd (cm)

100

bredd (cm)

80

Du kanske också gillar …