Silver

1899,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

Prova den här tavlan hemma hos dig, du har 14 dagars ångerrätt från det att du har fått den levererad. 

9 i lager

140 × 65 cm

Beskrivning

När du betraktar din abstrakta målning med bakgrund i olika toner av beige och med något som liknar en lång horisontell spricka på tvärs över hela målningen fylld med silver och mörka jordnära toner, känner du en djup fascinering. Sprickans dynamiska inslag skapar en känsla av rörelse och djup, som om naturens krafter har fångats på duk. Varje gång du ser på målningen, upptäcker du nya dimensioner och detaljer som tidigare undgått din uppmärksamhet. Denna konstverk ger ditt rum en unik karaktär och ständigt växande inspiration.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Med en stor oljemålning på väggen så ger du energi till rummet och det är ett enkelt och billigt sätt att förnya din inredning.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 140 × 65 cm
höjd (cm)

65

bredd (cm)

140

Du kanske också gillar …