RunAway Train White

3299,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

12 i lager

140 × 65 cm

Beskrivning

Du står framför din vackra tavla där du får känslan av att du står på ett järnvägsspår och längst bort i horisonten ser du ett tåg som antingen är på väg mot dig eller bort från dig. Målningen fångar både spänningen och osäkerheten, där tågets avlägsna form ger en känsla av förväntan. Varje gång du ser på konstverket, känner du en blandning av nyfikenhet och nervositet, som om något stort är på väg att hända. Tavlan blir en påminnelse om att livet ibland handlar om att vänta och vara beredd på vad som än kommer.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk och aluminium uppspänd på träram

Ram: Svart svävram

Med en stor oljemålning på väggen så ger du energi till rummet och det är ett enkelt och billigt sätt att förnya din inredning.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Det här är en tavla med ett motiv utav en järnväg och ett lokomotiv med tåg, ett populärt motiv för moderna tavlor. En handgjord målning skapad utav en duktig konstnär. Mystiken och nyckfullheten i ett modernt konstverk kan också väcka nyfikenhet och känslor hos betraktaren. Modern konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in i en tavla. Även en salig blandning utav kladdiga färger eller bara svartvita tavlor kan bli ett härligt motiv i en målning som många tycker är fascinerande att ha som konst på väggen.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 140 × 65 cm
höjd (cm)

65, 80, 100

bredd (cm)

100, 140, 200

Du kanske också gillar …