PiccoloTurchese

1099,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

2 i lager

30 × 90 cm

Beskrivning

Med den här snygga målningen i turkosa toner har konstnären låtit sig inspireras utav en fashionista på promenad. Att använda sig utav den här fantasifulla och lekfulla stilen för att skapa konst när man målar har alltid varit populärt både hos konstnärer och konstälskare. Modern konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in i en tavla. Även en salig blandning utav kladdiga färger eller bara impressionistiska tavlor kan bli ett härligt motiv i en målning som många tycker är fascinerande att ha som konst på väggen.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Andra storlekar: 100x200cm

Med en stor oljemålning på väggen så ger du energi till rummet och det är ett enkelt och billigt sätt att förnya din inredning.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 3 kg
Dimensioner 4 × 30 × 90 cm
höjd (cm)

115, 200

bredd (cm)

40, 100

Du kanske också gillar …