Miss Rose

1499,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

10 i lager

30 × 40 cm

Beskrivning

Du tittar stolt på din moderna målning av en kvinna klädd i en elegant dräkt och en stor vacker hatt, bärandes på ett stort fång med rosor. De levande färgerna och detaljerna i kompositionen fyller rummet med en känsla av skönhet och elegans. Varje gång ditt öga vilar på tavlan känner du en djup uppskattning för den konstnärliga skickligheten och hur den lyfter fram kvinnans styrka och grace. Målningen inspirerar dig till att se skönheten i det vardagliga och påminner dig om naturens underbara gåvor.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Med en stor oljemålning på väggen så ger du energi till rummet och det är ett enkelt och billigt sätt att förnya din inredning.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. En vacker tavla med en kvinna och hennes rosor.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 1 kg
Dimensioner 4 × 30 × 40 cm
höjd (cm)

50

bredd (cm)

50

Du kanske också gillar …