Lovenade

5999,00 kr

Förväntad leverans:

200 × 100 cm

Beskrivning

Varje gång du ser på den energifyllda målningen, med motivet av det förälskade paret som promenerar längs den lilla sjön i parken, känner du en värme sprida sig i kroppen. Det är som om deras lycka och kärlek strålar ut och fyller rummet med glädje. Du påminns om kraften i äkta känslor och hur vackert livet kan vara. Den här målningen är inte bara en del av din inredning; den är en källa till daglig inspiration och glädje.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Andra storlekar: 140x65cm

Med en stor oljemålning på väggen så ger du energi till rummet och det är ett enkelt och billigt sätt att förnya din inredning.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Med den här impressionistiska tavlan har konstnären målat ett mysigt promenadstråk. Att använda sig utav den här fantasifulla och lekfulla stilen för att skapa abstrakt konst när man målar har alltid varit populärt både hos konstnärer och konstälskare. Modern konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in i en tavla. Även en salig blandning utav kladdiga färger eller bara svartvita tavlor kan bli ett härligt motiv i en målning som många tycker är fascinerande att ha som konst på väggen.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 20 kg
Dimensioner 4 × 200 × 100 cm
höjd (cm)

65, 100

bredd (cm)

140, 200

Du kanske också gillar …