L’Arc

1799,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

4 i lager

115 × 80 cm

Beskrivning

Med den här tavlan har konstnären låtit sig inspireras utav Paris vackra gator. Att använda sig utav en stadsbild när man målar en tavla har alltid varit populärt både hos konstnärer och konstälskare. En gata eller ett monument som motiv i en akrylmålning eller oljemålning kan man lätt göra färgglad och lekfull utan att det blir onaturligt och kan också verka förtrollande och väcka känslor hos betraktaren. Konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in i en målning.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg och akvarell

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Med en stor oljemålning på väggen så ger du energi till rummet och det är ett enkelt och billigt sätt att förnya din inredning. Just den här vackra målningen visar en stadsvy i det fantastiska Paris.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 115 × 80 cm
höjd (cm)

80

bredd (cm)

115

Du kanske också gillar …