FlowBlow

1899,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

Förväntad leverans:

140 × 65 cm

Beskrivning

Du står och beundrar din impressionistiska målning av stora vackra blommor i klara färger mot en grönskande bakgrund. Tavlan fångar naturens spontana skönhet och varje penseldrag förmedlar en känsla av liv och rörelse. Varje gång du ser på målningen känns det som att du tar in en bit av naturen in i ditt hem. Den blir en ständig källa till glädje och inspiration, och påminner dig om naturens föränderliga men ständigt närvarande skönhet.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Konstnären har här skapat ett handmålat modernt konstverk utav hög kvalitet. En abstrakt tavla med något som kan liknas vid färgglada blommor.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Det här är en tavla med ett motiv utav ett knippe blomster, ett populärt motiv för moderna tavlor. En handgjord målning skapad utav en duktig konstnär .

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online

Ytterligare information

Vikt 3 kg
Dimensioner 4 × 140 × 65 cm
höjd (cm)

65

bredd (cm)

140

Du kanske också gillar …