Firesky

3999,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

Förväntad leverans:

150 × 90 cm

Beskrivning

Du betraktar din abstrakta målning av en eldig horisont, vars kraftfulla färger fyller rummet med energi. Tavlan framkallar en känsla av både värme och dynamik, vilket inspirerar dig att se livet från nya perspektiv. Varje gång du ser på konstverket känner du hur det förnyar din kreativitet och drivkraft. Det är som att ha ett fönster mot en värld av oändliga möjligheter hängande på din vägg.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Andra storlekar: 140x65cm

Med en stor oljemålning på väggen så ger du energi till rummet och det är ett enkelt och billigt sätt att förnya din inredning.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Med den här abstrakta tavlan, kanske utav en eldig horisont, så har konstnären låtit sig inspireras utav det vackra i att inte direkt skildra den yttre verkligheten. Att använda sig utav den här fantasifulla och lekfulla stilen för att skapa abstrakt konst när man målar har alltid varit populärt både hos konstnärer och konstälskare. Med hjälp utav en färgexplosion, cirklar eller kuber som motiv i en akrylmålning eller oljemålning kan man lätt skapa snarlika former utav ett flertal välkända objekt, utan att avbilda dem i detalj på målarduken. Mystiken och nyckfullheten i ett abstrakt konstverk kan också väcka nyfikenhet och känslor hos betraktaren. Modern konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in i en tavla. Även en salig blandning utav kladdiga färger eller bara svartvita tavlor kan bli ett härligt motiv i en målning som många tycker är fascinerande att ha som konst på väggen.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 18 kg
Dimensioner 4 × 150 × 90 cm
höjd (cm)

65, 100

bredd (cm)

140, 200

Du kanske också gillar …