CoffeeTime

3299,00 kr

Förväntad leverans:

90 × 90 cm

Beskrivning

När du ser på din Metal Art där konstnären återskapat ett ögonblick från en matpaus högt uppe i luften på en stålbalk under byggandet av the Rock i New York, känner du direkt en känsla av mod och historia. Tavlan fångar den ikoniska scenen av arbetare som sitter på en stålbalk och äter lunch med hela staden under dem. Varje gång du ser på konstverket, påminns du om den pionjäranda och det hårda arbete som formade New Yorks skyline. Metal Art ger ditt hem en touch av industriell estetik och förmedlar en känsla av äventyr.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Metal Art

Material: Metall och komponenter

Konstnären har här skapat en plåttavla, ett modernt konstverk utav hög kvalitet.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Med den här tavlan som är gjord helt i metall så har konstnären tagit inspiration ifrån en väldigt känd bild som har förevigat en paus på hög höjd vid byggandet utav Rockefeller center i New York.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 8 kg
Dimensioner 4 × 90 × 90 cm
höjd (cm)

95

bredd (cm)

95

Du kanske också gillar …