Rea!

CityGirl

1999,00 kr 1499,25 kr

4 i lager

95 × 95 cm

Beskrivning

Med den här tavlan har konstnären låtit sig inspireras utav popkonst eller sk. Pop Art. Att använda sig utav den här fantasifulla och lekfulla stilen för att skapa impressionistisk konst med skarpa konturer när man målar har länge varit populärt både hos konstnärer och konstälskare. Mystiken och nyckfullheten i ett abstrakt konstverk kan också väcka nyfikenhet och känslor hos betraktaren. Modern konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in i en tavla. Färgglada och ett vackra ansikten som motiv i en målning är något som många tycker är fascinerande att ha som konst på väggen.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg och akvarell

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Med en stor oljemålning på väggen så ger du energi till rummet och det är ett enkelt och billigt sätt att förnya din inredning. Just den här vackra målningen visar ett abstrakt färgspel som skapar lite härliga blommor.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 95 × 95 cm
höjd (cm)

95

bredd (cm)

95

Du kanske också gillar …