Blonst

899,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

Förväntad leverans:

50 × 70 cm

Beskrivning

Du står framför din tavla i stilleben med motiv av två vackra blommor mot en bakgrund i beige med inslag av vitt och lila. Målningen förmedlar en lugn och harmonisk känsla, där blommornas skönhet framhävs av den mjuka färgpaletten. Varje gång du ser på konstverket, känner du hur det ger rummet en varm och inbjudande atmosfär. Tavlan blir en konstant påminnelse om naturens enkla skönhet och hur den kan ge en känsla av ro i vardagen.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Konstnären har här skapat ett handmålat modernt konstverk utav hög kvalitet.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Med den här tavlan har konstnären låtit sig inspireras utav blommor och jordnära färger. Att använda sig utav träd och blommor när man målar har alltid varit populärt både hos konstnärer och konstälskare. En blomma eller ett träd som motiv i en akrylmålning eller oljemålning kan man lätt göra färgglad och lekfull utan att det blir onaturligt. Ett landskap, hav, marinamiljöer eller segelbåtar kan också verka förtrollande och väcka känslor hos betraktaren. Konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in tavla.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 50 × 70 cm
höjd (cm)

70, 95

bredd (cm)

50, 95

Du kanske också gillar …