Rea!

BeachGrass

4199,00 kr 3569,15 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

1 i lager

200 × 100 cm

Beskrivning

Du har nyligen hängt upp en vacker tavla som visar en vy över havet med strandråg som vaggar i vinden. Varje gång du tittar på målningen, känner du en djup känsla av frid och närhet till naturen. De mjuka tonerna och det livliga motivet fångar havets och vindens rörelse på ett sätt som lugnar ditt sinne. Tavlan ger ditt hem en fridfull och naturlig atmosfär.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Med en stor oljemålning på väggen så ger du energi till rummet och det är ett enkelt och billigt sätt att förnya din inredning.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Det här konstverket är ett modernt motiv där konstnären leker svajande strandvass på en sensommarkväll. Tavlor med naturmotiv är väldigt populärt för att skapa lite liv i hemmet.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 20 kg
Dimensioner 4 × 200 × 100 cm
höjd (cm)

65, 60, 100

bredd (cm)

140, 100, 200

Du kanske också gillar …