Tavlor med motiv från Djur & Natur

Ibland är det svårt att se framför sig vad man vill ha hemma på sina väggar. Men något som alltid gett människan ett inre lugn är naturen. Så ta med den in i ditt hem och up på dina väggar. Kanske har du en favoritblomma eller så kanske du älskar havet. Låt detta få bli en del av ditt hem. Hos oss har vi en hel kategori som är helt dedikerad till enbart djur och natur.
Här kommer länk till våra tavlor innanför den kategorin. .

Tavlan här nedanför heter Blue Nature, det är en utav våra posters som du finner här på hemsidan.

Tavlor med naturtema

VISSTE DU ATT…
Inredning i naturtema har liknande hälsofördelar som att fysiskt befinna sig ute i naturen

Fördelarna är många och välbehövliga när solen är borta stora delar av dygnet. Men det betyder inte att du inte kan få ta del av de hälsofördelar som naturen för med sig. Dock är inte effekterna lika kraftiga som om du faktiskt skulle ta dig till havet och låta solen, vinden och doften av hav smörja maskineriet i hjärnan. Men effekterna finns fortfarande kvar om du väljer att inreda ditt hem med mer natur i form av tavlor, naturmaterial och krukväxter. Så låt naturen pryda dina väggar och ta med naturen in i ditt hem.

TIPS:
Alla vill vi må bra, både mentalt och fysiskt. Speciellt under vinterhalvåret. Det är lätt att mörkret blir överväldigande. Vi vill därför tipsa om en artikel om naturen och hur den påverkar oss. Även om vi inte har möjlighet att fysiskt gå ut i skogen under de ljusa timmarna på dygnet så kan vi faktiskt få många positiva effekter om vi bara åter naturen följa med in i våra hem i form av konst, inredning och växter.

https://ki.se/forskning/de-ser-nyttan-med-naturen

0
Din varukorg
konstlagret.se