Matcha tavlor & mattor för ett ombonat hem

Det finns mycket du kan göra för att pigga upp hemmet, och det kan räcka med små medel. Förutom stora och färgglada tavlor så kan en vacker matta rama in rummet på ett helt nytt sätt!

En matta gör att ett rum känns mer ombonat och hemtrevligt. Detta kan innebära allt från en heltäckningsmatta i sovrummet till en stor mönstrad matta i vardagsrummet. Satsa på mattor i fina färger, spännande mönster och sköna material som ull, hampa och jute. Glöm inte de mindre mindre utrymmena som hallen och gången (om du har en sådan), där en dörrmatta och gångmatta kan göra stor skillnad.

Vår filosofi är att möblerna är grunden och förutsättningen för att göra hemmet till just ett hem där folk lever och bor, men att det är detaljerna och allt runtikring som sätter pricken över i:et. Gör ditt hem personligt med vackra mattor från Home Online som passar utmärkt med tavlor och konst från vårt sortiment. Hos dem kan du välja allt från ullmattor till jute- och hampamattor som alla finns i mängder av mönster och färger.

0
Din varukorg
konstlagret.se