Matcha tavlor med möbler och inredning

För att skapa en genomtänkt inredning är det viktigt att skapa en röd tråd i hela rummet eller hemmet. Den röda tråden kan vara en gemensam färg, känsla, mönster eller struktur som präglas på din inredning. Har du exempelvis inredningsdetaljer med mycket mönster och färg kan det lätt bli rörigt med tavlor eller konstverk som också konkurrerar om uppmärksamheten.

För att inredningen inte ska bli så rörig rekommenderar vi då tavlor som matchar någon utav inredningsdetaljernas färger eller mönster. Det vanligaste tillvägagångssättet är att utgå utifrån soffans färg och pryda väggen med tavlor som matchar den. För att välja rätt färger på tavlorna kan man använda sig av en färgkarta och bläddra sig fram till kulörer som man tycker matchar med exempelvis soffan. Det kan även vara värt att besöka någon e-handel som säljer möbler och inredning och se vilka olika färger som är moderna och vanliga på soffor.

Kuddar i olika färger och mönster

Kuddar är en populär inredningsdetalj som enkelt kan matchas med andra färger i hemmet. Vi har valt att hitta inspiration bland olika kuddar hos Classic Collection. Här finns kuddar i flera olika färger och utföranden som passar perfekt som dekoration. Du kan även välja bland kuddfodral i flera olika mönster. Med ett brett sortiment finns det något för alla och du hittar flera alternativ att matcha dina tavlor med.

Matchande soffa, fåtölj och saccosäck

Att köpa en ny soffa som matchar dina tavlor kan vara ett stort steg för många då det är en stor möbel som oftast innebär en viss investering. En matchande fåtölj funkar lika bra, eller saccosäckar som ett litet roligare alternativ. Vi hittade flera olika storlekar och färger på Fatboy hos Saccosäckar.se. som enkelt blir ett snyggt komplement till dina tavlor och övriga inredning. Vill man vara lite extra lyxig kan man även designa sin egen saccosäck med valfritt mönster eller bild.

Hos Konstlagret hittar du små och stora tavlor i flera olika färger och tekniker som passar alla hem. Vi hoppas att vi med detta blogginlägg kunnat ge er lite inspiration om vad man kan göra för att skapa en röd tråd med hemmets inredning.

 

0
Din varukorg
konstlagret.se