Inred ditt hem med stora tavlor

Att inreda med stora tavlor har den senaste tiden blivit populärt. För dig som går i tankarna att sätta upp en större tavla på väggen kommer här lite fördelar som eventuellt kan hjälpa dig på vägen.

Det har länge varit populärt att ha en tavelvägg hemma, men om man ser till de senaste trenderna så väljer inredare allt oftare att jobba med färre och större detaljer. Har man då en stor vägg så finns det inget som fyller den bättre än en riktigt stor tavla. Detta återkommer även i många inredningsfilosofier där man ofta inte vill skapa för många spretiga energier i ett rum utan istället fokusera på ett mindre antal blickfångare. Färre och starkare objekt är något som verkligen ger harmoni och skapar ett lugn i rummet. Därför kan det smarta valet vara att köra på att ha stora tavlor både i vardagsrummet och i sovrummet. I Vardagsrummet så har man ofta andra detaljer i inredningen som innehåller flera mindre ting och i sovrummet vill man ofta skapa just lugn och harmoni genom att inte ge hjärnan för många visuella intryck. Samma filosofi fungerar även fint i andra delar utav hemmet.

En fin tumregel kan vara att – har du redan många detaljer i rummet som ger olika intryck, som mönstrade textilier och kuddar? Då kan en stor tavla med lugnare mönster och färg ge harmoni i din inredning utan att det blir för rörigt. En stor tavla kan ändra eller sätta stilen på en hel vägg och det kommer inte krävas så mycket mer inredning för att rummet ska kännas välgenomtänkt. Självklart kan den också ge utrymme till mindre inredningsdetaljer som matchar, exempelvis blommor eller ljusstakar! En stor tavla kan också fungera som en fondvägg om man väljer att placera den på en liten yta där det inte finns så mycket plats för annat.

Konstlagret har ett stort sortiment av stora tavlor i flera olika tekniker, färger och motiv. Med en stor tavla kan du skapa stora förändringar i ditt hem och du behöver inte tänka på hur du ska fylla din vägg och mixa och matcha med andra tavlor. Hos oss hittar du garanterat en tavla som blir en perfekt matchning med hemmets övriga inredning.

0
Din varukorg
konstlagret.se