Inred ditt hem med posters

Posters är ett utmärkt alternativ till tavlor. De är lätta att flytta då det enkelt kan rullas ihop och om du har tröttnat på på dina posters är det inte en jättestor investering att byta dem. Du kan även välja vilken ram du tycker passar bäst och enkelt byta när du tröttnat på din befintliga. Posters är alltså det perfekta alternativet för dig som känner för att förändra ditt hem ibland.

Ovanstående poster heter Cityscape och finns i vårt sortiment.

 

Tips om hur du inreder med posters

Självklart hade det varit trevligt att kunna fylla sin tomma vägg med orginalmålningar av sin favoritkonstnär men alla har inte den budgeten. Har man en stor vägg som behöver fyllas med posters är det snyggt att ha flera mindre bredvid varandra i olika storlekar. Om du inte gillar idén av att skapa en tavelvägg fungerar en eller två större poster lika bra. För dig som vill skapa en tavelvägg med posters kommer här några heta tips:

  1. Ha en blandning av posters med färgstarka- och svagare toner.
  2. Variera storlekarna.
  3. Variera färg och material på ramarna och matcha med övrig inredning.

Alla våra posters är lika snygga som våra tavlor och hos oss hittar du posters i olika stilar. Välj bland små, stora, färgstarka, abstrakta, realistiska och många fler. Hitta din favorit hos Konstlagret!

 

0
Din varukorg
konstlagret.se