Hemmakontor kräver nya tavlor ☺

Nu när de flesta jobbar hemifrån och undviker att vistas utomhus är det lätt att bli uttråkad efter ett tag. Därför vill vi tipsa om en serie på SVT som handlar om konst som har fått stor uppmärksamhet för att de retat många genom tiderna. Minns du någon av konstverken? Är det någon av dom som retat gallfeber på dig?
https://www.svtplay.se/konst-som-retat-manga

Här kommer länk till SVT play, det är en kul dokumentär som är väldigt sevärd på många sätt och vis.

Inspirerande tavlor till hemmakontoret

Det är inte helt enkelt att få till en bra arbetsplats hemma om man inte ha ett rum som är dedikerat kontor. Ett tips är att försöka hitta en yta som du kan låta dina jobb prylar ligga kvar på när du arbetat klart. Det kan bli väldigt tradigt om du behöver plocka ihop dina grejer hela tiden från köksbordet. Men att också se till att du sitter bra och har lite förvaring som du kan lägga ner diverse laddare och sladdar i när de inte används. Försök att inte ha för mycket saker runt omkring dig som tar bort koncentrationen från ditt jobb.

Mitt i dessa inomhustider är det inte helt orimligt att du lagt märke till nya saker hemma, som att kylskåpet låter väldigt mycket. Eller att du egentligen tröttnat på diverse inredning, eller att väggfärgen inte alls ser lika fräsch ut längre. Vilket dig ett ypperligt tillfälle att förnya lite hemma, samla lite ny inspiration med vackra tavlor. På våran hemsida konstlagret.se kan du se massa ny inkommet som kan ge dig och ditt hem en liten inrednings boost. Här kommer länk till våra canvastavlor. .

Lycka till och ha en fortsatt bra arbetsvecka!

0
Din varukorg
konstlagret.se