En utav våra senaste nya tavlor har snabbt blivit en favorit bland våra följare på sociala medier. Det är en målning utav en utav våra största klassiker som rullat på våra svenska vägar, en Volvo Amazon. Personligen så tycker jag att just den här bilen något utav det häftigaste som har kommit ut ifrån portarna på Torslanda verket utanför Göteborg. Tavlor med motiv som väcker känslor och gamla minnen hos beskådaren blir ofta väldigt populära om de samtidigt är målade i en modern stil och med massa energi och detaljrikedom som visar på att tavlan är målad utav en väldigt duktig konstnär.

Så en kombination utav goda minner och den energigivande färgen röd kan helt säkert piffa upp väggarna i vilket uttråkat vardagsrum som helst. Prova därför att gör lite plats på väggen för en ny handmålad canvastavla, ladda upp den gamla låt-klassikern ”En gammal Amazon” med Svenne Rubins och dansa som om ingen annan kan se dig. Det här är en tavla som garanterat kommer att göra succé och blir fort ett spännande samtalsämne på er nästa middagsbjudning, du misslyckas helt enkelt inte med en målning på väggen utav en eldigt röd Volvo Amazon.

Här kommer länken till sidan där du hittar den här tavlan här på vår hemsida:

Amazon

Och nu text och musik Svenne Rubins:

En gammal Amazon
(S. Rubins)

Jag har aldrig varit nån entusiast
Vad det gäller låtar som handlar om bilar
Det vill jag slå fast
Men så fick jag höra, en dag på radion
Det var nån som spela
En komposition som handlade om

En gammal Amazon
Med lister och krom
Ratt i bakelit
Californiavit
Äkta galon
I skinnimitation
En gammal Amazon
En gammal Amazon

Jag skruvade upp volymen på max
Det var nåt som hände, det var som jag kände
Att nu var det dags
Så jag ringde till Helge som säljer bilar och sa
– Nu har jag bestämt mej
Nu vet jag precis vad det är jag vill ha

En gammal Amazon
Med lister och krom
Ratt i bakelit
Californiavit
Äkta galon
I skinnimitation
En gammal Amazon
En gammal Amazon

Jag cyklade ner till Helges affär
Säkert fanns det gott om Amazoner där
Först såg det ut, som alla var slut
Men sen fann jag utanför, bakom en knut

En gammal Amazon
Med lister och krom
Ratt i bakelit
Californiavit
Äkta galon
I skinnimitation
En gammal Amazon
En gammal Amazon

En gammal Amazon
Med lister och krom
Ratt i bakelit
Californiavit
Äkta galon
I skinnimitation
En gammal Amazon
En gammal Amazon

0
Din varukorg
konstlagret.se