En barntavla till hemmet

Om man är förälder så är ofta barnen det käraste man har, så varför inte få en tavla målad med en porträttbild utav dina barn. Barntavlor kan så klart både vara tavlor med barn på eller en tavla med motiv som passar för barn eller i ett barnrum. En tavla till ett barn, precis som för vuxna, kan så klart falla i god smak och följa med under livets gång. Då passar det ofta fint med något unikt till väggen på barnrummet eftersom hemkänslan förstärks ytterligare när du har en tavla på väggen som bara du har och ingen annan. En tavla är en fin gåva till en ny familjemedlem, det brukar vara ett uppskattat inslag på presentbordet till bebisen vid dop eller kommande födelsedagar.

Tavlor till barnrum

Vi har målat fina barntavlor till barnrum i många år och vi har märkt att efterfrågan på fina tavlor till barnen har ökat kraftigt den senaste tiden. Det har förmodligen mycket att göra med ett generellt ökat intresse för heminredning och då är det naturligt att hela hemmet får ett lyft, vilket så klart också inkluderar barnens krypin. Det som är härligt med att inreda barnrum är att involvera barnet i processen. När det kommer till färgval så är ofta barnet lite mer offensiv och väljer ofta starka färger som väcker känslor framför de lite mer lågmälda färgvalen som den, ofta i sammanhanget lite äldre personen, skulle välja själv. Det är just precis i den kombinationen som man kan hitta magin inom heminredning, lek med mjukare färgtoner på de stora ytorna och låt detaljerna poppa färgstarka och uttrycksfulla. Är det detta som du är ute efter, så är en handmålad tavla till barnrummet helt oslagbart.

Posters till barn

Barnposters kan också vara en bra och enkelt alternativ till en målad tavla. Du skapar enkelt en tavelvägg i barnrummet utav flera små printade posters i olika format. På så vis kan du fylla upp en vägg med en kreativ egendesignad lösning. Vi har barnposters och affischer i storlekar från 30x40cm och faktiskt helt upp till 100x140cm. Inred barnrummet med färgglada former, grafiska tryck, gulliga djur eller en fin textposter med ett riktigt power statement. Några av våra mest populära barnposters är Batman-postern och våra posters med olika djur.

Fina barntavlor

Fina barntavlor kommer i alla olika färger, former och varianter utav tavlor. Om du letar efter fina motiv för barnrum spelar det kanske inte så stor roll om det tar sig uttryck i en oljemålning, fotokonst, poster, akvarell eller som en plåttavla. I vårt galleri så finns det mängder utav motiv, så vårt råd är att gå efter det som tilltalar visuellt och att man därefter ser på vad det är för typ utav tavla. Det som är unikt för oss här på Konstlagret är att vi faktiskt har konstnärer som kan måla precis exakt det som du vill ha på beställning.

Om du vill har råd och tips kring vad som passar in som tavla i just ert barnrum så kan man enkelt ta ett foto och pröva själv i vår fotostudio som finns på hemsidan. Alternativt så ställer vi alltid upp som smakråd om ni kontaktar oss. Vi lägger gärna några minuter extra utav vår tid för att våra kunder skall bli nöjda och hitta den perfekta tavlan till barnrummet.

0
Din varukorg
konstlagret.se