Många glömmer väggarna när de ska inreda trots att det är väggarna som syns mest i ett rum. Inredningstrenden i år går mot ombonade och levande miljöer och då passar en unik, handmålad och färgglad tavla perfekt när det är dags att inreda.

Konstlagret grundades 2014 och säljer tavlor med motiv inom både abstrakt konst och figurativ konst. Tavlorna är framförallt handmålade av professionella konstnärer i olika tekniker, så som oljemålningar, akrylmålningar och akvareller i modern och färgstark design. Tavlorna levereras dessutom uppspända på träram, färdiga att hängas upp på väggen. Det tillkommer inte frakt eller andra dolda avgifter, så priset du ser på tavlan är också priset du betalar i kassan.
– Vi tycker att det ska vara enkelt och billigt att köpa handmålade tavlor. När du handlar en tavla hos oss blir det både smidigare och billigare än om du köper de från ett traditionellt galleri, säger Mikael Friberg, konstexpert och grundare av Konstlagret.

Nyfiken på konstlagrets tavlor? Kolla in sortimentet här

”Hemliga konstnärer”
Hos Konstlagret hittar du tavlor och konst som framförallt är inredning och inte en investering. Konstnärerna som skapar för Konstlagret följer deras design men sätter alltid sin personliga prägel på tavlorna. Konstnären som målat tavlan du beställer förblir anonym och signerar tavlorna med “Michelanemo” som är ett samlingsnamn för Konstlagrets kollektion. Det viktiga är inte vem som målat tavlan utan att du tycker den är snygg.
– Konstlagrets tavlor är målade för hand och det är just hantverket och det unika i varje målning som ger konsten sin rätta charm, säger Mikael Friberg.

Här avslöjar han hur du bäst inreder med tavlor.

Så här enkelt köper du din handmålade tavla

0
Din varukorg
konstlagret.se