Fotokonst är fint som posters i hemmet

Fotografering är ett hantverk som alltid väckt känslor hos oss. Men det är också en konstform som är i ständig förändring vart eftersom tekniken i kamerorna blir bättre och bättre. Foton som var omöjliga att ta förr är idag vardag. Hos oss finner du all möjlig typ av fotokonst, bilden här nedan är bara en av många vackra bilder ifrån vårt sortiment. Vi använder bilder ifrån många olika fotokonstnärer för att få en stor bredd i vårt galleri. Det kan då gärna vara allt fotokonst ifrån helt triviala och vardagliga händelser till mer iscensatta och arrangerade större projekt för att kunna knipsa den perfekta bilden.

Postern här ovanför heter Empty, du finner den här på hemsidan bland våra posters.
 

Fotokonst från rymden

TIPS!
Lyssna på Sveriges Radio’s avsnitt om den ikoniska Hasselblads-kameran med sina högkvalitativa bilder som imponerade så pass mycket att NASA valde att ta med den på sin resa till månen. En kreation skapad av den svenska Victor Hasselblad från Göteborg. En man med en dröm om att fotografera flygande fåglar.

Astronauterna var tvungna att lämna kvar så mycket som möjligt på månen för att minska farkostens vikt inför resan tillbaka till jorden och för att kunna ta med sig de prover de tagit av månen. Vilket betydde att endast kamera filmerna fick följa med hem igen.

Alla våra posters med fotkonst är utav lika hög kvalitet som våra målningar. Vi har även gjort mycket fotokonst på glas och vi har självklart vår fotokonst i en mängd olika storlekar. Det som vi kallar posters trycker vi istället på tjockt papper. Med våra blogginlägg och urval utav tavlor så vill vi alltid försöka att erbjuda något för alla konstälskare! Hos oss hittar du alltid ett brett sortiment av konst i form av handmålade tavlor, posters och skulpturer, där vi i nära samarbete med konstnärer från hela världen erbjuder konst där hantverket är i fokus.

0
Din varukorg
konstlagret.se