WEEKEND SALE

10-50% rabatt på utvalda tavlor och konstverk, gäller t.o.m. 21 September.

Några utvalda favoriter bland våra målningar och skulpturer

699,00 kr3999,00 kr
Välj alternativ
1599,00 kr3999,00 kr
Välj alternativ
4999,00 kr5999,00 kr
Välj alternativ
599,00 kr3199,00 kr
Välj alternativ
1199,00 kr3999,00 kr
Välj alternativ
1599,00 kr3999,00 kr
Välj alternativ
1299,00 kr3999,00 kr
Välj alternativ
1199,00 kr3999,00 kr
Välj alternativ
1199,00 kr3999,00 kr
Välj alternativ
699,00 kr3999,00 kr
Välj alternativ
1199,00 kr3999,00 kr
Välj alternativ
2999,00 kr4999,00 kr
Välj alternativ
1499,00 kr3999,00 kr
Välj alternativ
1499,00 kr3999,00 kr
Välj alternativ
1599,00 kr3999,00 kr
Välj alternativ
1599,00 kr9999,00 kr
Välj alternativ
999,00 kr3999,00 kr
Välj alternativ
Visa alla våra tavlor

HOS KONSTLAGRET KÖPER DU OLJEMÅLNINGAR & TAVLOR ONLINE

painter

Tavla & Oljemålning

Hos Konstlagret köper du unika tavlor online med motiv inom både abstrakt konst och figurativ konst. Våra målningar är framförallt handmålade tavlor i olika tekniker som t.ex. oljemålningar, akrylmålningar, canvastavlor och akvareller i modern och färgstark design. Vi tycker att det skall vara enkelt att köpa konstverk och tavlor på nätet, det är därför våra akryl- och oljemålningar levereras uppspända på träram färdiga att hängas upp på väggen. Det tillkommer ingen frakt eller andra avgifter hos oss, priset du ser på våra tavlor är också priset som du betalar i kassan. Hos oss kan du köpa stora tavlor och små tavlor till priser som traditionella gallerierna inte kommer i närheten utav.

När du inreder i hemmet så är det ofta lätt att glömma bort väggarna. Hos oss kan du inte bara köpa snygga tavlor till vardagsrummet, tavlor till köket eller tavlor till sovrummet, våra plåttavlor som vi kallar ”Metal Art”, kan man till och med ha i utemiljöer eftersom det är gjorda helt i metall, de kommer givetvis att få ännu mer patina utav väder och vind, men det kommer bara att göra ditt konstverk ännu mer unikt. Vi har även ett stort utbud utav skulpturer i olika färger som är gjorda utav återvunna flip-flop sandaler. Detta är ett samarbete som vi har med en konstnärsgrupp i Kenya som kallar sig Oceansole och det är dem som tillverkar dessa färgglada skulpturer åt oss.

Det förekommer ofta ett fokus på pris när man pratar om berömda konstverk och kanske framförallt då för målningar och tavlor som faktiskt finns i privat ägo. Tavlor eller konstverk som investeringar är absolut inte fokus för de personer som köper sina tavlor hos oss på Konstlagret, här är det enda som står i fokus huruvida man tycker att tavlan är snygg eller inte. Men vi tycker ändå att det är lite kul att lista upp de 10 dyraste målningarna som sålts, så detta är snarare i den andra änden utav skalan när det kommer till att köpa tavlor.

10. ’No 5, 1984’, en tavla utav Jackson Pollock – 109 miljoner euro
9. ‘No. 6 (Violet, Green and Red)’, en tavla utav Mark Rothko – 140 miljoner euro
8. ’Nu couché’, en tavla utav Amedeo Modigliani – 158 miljoner euro
7. ‘Pendant portraits of Maerten Soomans and Oopjen Coppit’, en tavla utav Rembrandt – 160 milj. euro
6. ’Les Femmes d’Alger (”Version O”)’, en tavla utav Pablo Picasso – 161 miljoner euro
5. ‘When Will You Marry?’, en tavla utav Paul Gauguin – 162 miljoner euro
4. ’The Card Players’, en tavla utav Paul Cézanne – 173 miljoner euro
3. ’Number 17A’, en tavla utav Jackson Pollock – 177 miljoner euro
2. ’Interchange’, en tavla utav Willem de Kooning – 266 miljoner euro
1. ’Salvator Mundi’, en tavla utav Leonardo Da Vinci – 382 miljoner euro

Om priset är avgörande för huruvida en tavla blir känd eller inte är inte helt givet, det som begränsar detta är förmodligen inte kvaliteten utav konstverket eller hur snygg faktiskt tavlan är utan snarare att de mest kända tavlorna aldrig kommer att säljas på den öppna marknaden. Detta är de 5 tavlorna som många betraktar som de mest kända målningarna i världen. Detta är tavlor som finns på väggarna i många hem men då givetvis inte som målningar i en original utgåva utan oftast som posters.

5. Picasso – med en tavla som heter “Guernica”
4. Rembrandt – med hans målning “Nattklockan”
3. Tintoretto – och hans storslagna väggmålning “Il Paradiso”
2. Monet – och en tavla som kallas “Näckrosor”
1. Leonardo Da Vinci – en tavla som heter “Mona Lisa”

Men det viktigaste för vår del är inte hur populär en tavla är bland världens alla konstkritiker och ”förstå-sig-påare” när det kommer till tavlor, det viktigaste för oss är att du hittar en tavla som du tycker är snygg. Så klicka på ”Våra tavlor” i menyn högst upp på sidan och scrolla runt bland våra tusentals tavlor. Med vårt breda utbud utav tavlor i olika stilar så är vi nästan helt säkra på att du hittar många tavlor som passar fint till just dina väggar, hemkänsla skapar du igenom att du har något hos dig som bara du har. Köp tavlor på nätet till rätt pris med snabb leverans. Hos Konstlagret hittar du alltså ett brett sortiment av handmålade tavlor med unika motiv. Färgstarka oljemålningar, akrylmålningar, canvastavlor och akvareller som sätter färg på ditt hem. Vi har även ett stort urval av fotokonst, konsttryck och Metal Art. Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Unika canvastavlor, målningar, posters och snygga tavlor ifrån Konstlagret gör ditt hem mer personligt eftersom en handgjord tavla alltid blir unik på sitt vis.

Så gör inte misstaget att låta väggarna gapa tomma för länge, fyll dem med tavlor så fyller du ditt hem med karaktär. Tavlor med motiv som betyder något för dig personligen kommer att ge en hemkänsla, ett hem med väggar utan tavlor är ett hem utan själ. Om du vill ha tips och tricks för hur man skall hänga sina tavlor på bästa vi så kan du kolla in vår sida ”vanliga frågor”. Där ger vi en kort bruksanvisning för hur man går tillväga för att få upp tavlorna på väggen på ett smidigt sätt. Det är inte så svårt som det kan verka att få tavlor till att hänga rakt och snyggt, det är lite utav en myt. Gör det enkelt för dig när du skall hänga dina tavlor och krångla inte till det med massa konstiga fästen och snören. Vi rekommenderar som oftast att man bara sätter två skruv eller spik i väggen och sen hänger du träramen på tavlan rätt mot skruvarna eller spikarna som du låtit stå ut 1-2 cm från väggen. På detta viset får du tavlor som hänger rakt, snyggt och tätt på väggen. Om du tvekar på hur du skall hänga dina tavlor så kan du alltid kontakta oss på kundservice så hjälper vi dig med råd kring hur du skall hänga dina tavlor.

Tavlor är också ett väldigt enkelt och smidigt sätt att förnya inredning och skapa ny energi i rummet. Vi har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna , välkommen på Vernissage Online. Gör som våra tusentals nöjda kunder, köp unik konst till dina väggar, det är mer charm med riktigt hantverk.

Just Art by Artists

Detta tycker våra kunder om våra tavlor

Cannot be happier with the paintings' variety and collection on the site. Delivery to the UK has always been quick and customer service is responsive and helpful.

Sara
2020-04-05

Jag är kär i min tavla som jag beställde och den motsvarade min förväntning. Snabb leverans dessutom! ☺️🙏🏻✨

Mona
2020-03-29

Erstklassiger Service und Lieferung. Ware ebenfalls.

Kaysorn
2020-05-03

Kollaasi

Täältä löydät laajan valikoiman kollaasi ainutlaatuisista aiheista. Luo värikästä tunnelmaa kotiisi käsinmaalatuilla tauluilla ja kollaasin painetuilla taidepainoksilla. Valitse suosikkisi satojen aiheiden joukosta, johon sisältyy niin maailmankarttoja ja kaupunkeja kuin abstraktia ja modernia taidetta. Osta kollaasi verkosta sopivaan hintaan ja nopealla toimituksella.

Kollaasi >>

Collage

Hier vind je een brede selectie van collage met unieke designs. Handgeschilderde kunst en art prints om kleur toe te voegen aan je woning. We hebben kunstwerken van abstracte kunst, moderne kunst en veel meer. Koop je collage online voor een betaalbare prijs en met snelle levering.

Collage >>

Collage

Be amazed by our selection of collages with unique designs. These are artworks of various mixed techniques, difficult to capture in a photo but equally cool in reality. We have artworks of abstract art and modern art. Order your collage online and get it delivered within just a few working days.

Collage >>

Collagen

Hier finden Sie eine Auswahl an Collagen mit einzigartigen Designs. Handgefertigte Kunst, die alle Farbe in Ihr Zuhause bringen können. Wir verfügen über Kunstwerke von abstrakter und moderner Kunst und vieles mehr. Bestellen Sie Collagen online zu erschwinglichen Preisen mit kurzen Lieferzeiten.

Collagen >>

Collage

Kunstlageret har et utvalg av collage med unik design. Kunst på lerret som tilfører vakre farger i ditt hjem. Velg mellom forskjellige motiver, alt fra abstrakt kunst og moderne kunst. Kjøp collage på nett til kun 99 kr i frakt og rask levering.

Collage >>

Collage

Hop ind her og lad dig inspirere, her finder du et udvalg af collage med unikke designs. Håndlavede billeder på lærred der tilføjer smukke farver til dit hjem. Vælg mellem forskellige designs af alt fra abstrakt kunst og modern kunst. Køb collage online med gratis fragt og hurtig levering.

Collage >>

Veistokset

Art Storehousella on laaja valikoima ainutlaatuisia veistoksia Ocean Solelta. Täältä löydät laajan valikoiman ainutlaatuisia veistoksia ja taideteoksia. Värikäs taide on tyylikäs yksityiskohta kaikkien kotien sisustukseen. Veistoksia on saatavilla ei aiheista, joihin sisältyy niin norsuja ja leijonia kuin koiria ja ihmisiä. Osta veistoksia verkosta sopivaan hintaan.

Veistokset >>

Canvas-taulut

Canvas-taulu jamme on saatavilla monen eri kokoisina ja muotoisina. Täältä löydät laajan valikoiman canvas-tauluja ainutlaatuisista aiheista. Luo värikästä tunnelmaa kotiisi käsinmaalatuilla tauluilla ja canvas-tauluihin painetuilla taidepainoksilla. Valitse suosikkisi satojen aiheiden joukosta, johon sisältyy niin maailmankarttoja ja kaupunkeja kuin abstraktia ja modernia taidetta.

Canvas-taulut >>

Metalli Art

Uniikkien metallitaulujen valikoimastamme löydät useita eri tyylejä, ja kuten edellä mainittiin, kuvat ovat tehty kokonaan metallista. Herätä kotisi eloon metallitaiteella – upea vaihtoehto perinteisille maalauksille!. Modernia taidetta edustava ainutlaatuinen taideteos on luotu kokonaan korkealaatuisesta pellistä ja metallista. Valitse suosikkisi satojen aiheiden joukosta, johon sisältyy niin ihmisiä ja kaupunkeja kuin autoja ja lentokoneita.

Metalli Art >>

Julisteet

Tyylikkäät muotijulisteemme ovat saatavilla monen eri kokoisina ja mallisina. Numeroidut taidepainokset sopivat kaikkiin koteihin ja sisustustyyleihin. Valitse suosikkisi satojen aiheiden joukosta, johon sisältyy niin maailmankarttoja ja kaupunkeja kuin abstraktia ja modernia taidetta. Osta taidepainoksia verkosta.

Julisteet >>

Valokuvataide

Art Storehousella on laaja valikoima valokuvataidetta ainutlaatuisilla aiheilla. Täältä löydät laajan valikoiman valokuvataidetta ainutlaatuisista aiheista. Mustavalkoiset valokuvat ja värivalokuvat sopiva kaikkiin koteihin ja sisustustyyleihin. Valitse suosikkisi satojen aiheiden joukosta, johon sisältyy niin ihmisiä ja kaupunkeja kuin kulkuneuvoja ja luontomaisemia.

Valokuvataide >>

Akvarellit

Vesiväritaulujamme löytyy monen kokoisina. Täältä löydät laajan valikoiman akvarelleja ainutlaatuisista aiheista. Luo värikästä tunnelmaa kotiisi käsinmaalatuilla tauluilla. Valitse suosikkisi satojen aiheiden joukosta, johon sisältyy niin maailmankarttoja ja kaupunkeja kuin abstraktia ja modernia taidetta. Osta akvarelleja sopivaan hintaan.

Akvarellit >>

Akryyli- & Öljyvärimaalaukset

Akryyli- ja öljymaalauksemme ovat saatavilla eri muotoisina. Art Storehousella on laaja valikoima öljy- ja akryylimaalauksia uniikeilla muotoiluilla ja ainutlaatuisilla aiheilla. Värikkäillä öljyvärimaalauksilla, akryylimaalauksilla ja akvarelleilla luot värikästä tunnelmaa kotiisi. Meiltä löydät lisäksi suuren valikoiman valokuvataidetta, taidepainoksia, canvas-tauluja ja Metal Art -taidetta. Osta tauluja verkosta sopivaan hintaan ja nopealla toimituksella.

Akryyli- & Öljyvärimaalaukset >>

Sculpturen

Deze kunstwerken zien er niet alleen goed uit, ze doen ook goed werk! Hier vind je een brede selectie van sculpturen. Moderne kunst van hoge kwaliteit om kleur toe te voegen aan je woning. Ocean Sole sculpturen van olifanten, leeuwen en veel meer en sculpturen van mensen en honden. Koop je sculpturen van Art Storehouse.

Sculpturen >>

Canvas prints

Kies een canvas-print met je favoriete afbeelding. Alle canvas-prints worden geleverd gespannen op een houten frame en zijn klaar om meteen op te hangen. Kunst en art prints om kleur toe te voegen aan je woning. We hebben duizenden kunstwerken van landkaarten, mensen, steden, abstracte kunst, moderne kunst en veel meer.

Canvas prints >>

Metaalkunst

Moderne kunst op zijn best! Hier vind je een brede selectie van unieke metaal art. Moderne kust van hoge kwaliteit volledig van metaal. Kunstwerken van metaal van mensen, auto’s, boten, landkaarten en veel meer. Koop je metaal art voor een betaalbare prijs.

Metaalkunst >>

Posters

Kleine en grote posters met mode motieven in schitterende kleuren voor een trendgevoelig huis. Hier vind je een brede selectie van posters met unieke designs. Posters voor het decoreren van je muren. We hebben duizenden kunstwerken van mensen, landkaarten, steden, abstracte kunst, moderne kunst en veel meer. Koop je posters van Art Storehouse.

Posters >>

Fotokunst

Zoek de grootte en stijl die bij u past en kies uit kleine, grote en extra grote foto’s in prachtige afbeeldingen die uw huis zeker tot leven zullen doen komen. Zwarte en witmfotografie en kleurfoto’s om je muren te decoreren. We hebben duizenden kunstwerken van dieren, mensen, steden, voertuigen, natuur en veel meer. Koop foto art online.

Fotokunst >>

Aquarellen

Art Storehouse heeft een ruim assortiment aquarellen en waterverfschilderijen met unieke designs. Onze waterverfschilderijen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. We hebben duizende schilderijen van dieren, landkaarten, steden, abstracte kunst, moderne kunst en veel meer. Koop je schilderijen voor een betaalbare prijs – Just Art by Artists.

Aquarellen >>

Acryl- en Olieverfschilderijen

Art Storehouse heeft een ruime collectie schilderijen. Hier vind je een brede selectie van olieschilderijen en acryl schilderijen met unieke designs. Handgeschilderde kunst om kleur toe te voegen aan je woning. We hebben duizende schilderijen van mensen, landkaarten, steden, abstracte kunst, moderne kunst en veel meer.

Acryl- en Olieverfschilderijen >>

Skulpturen

Diese Kunstwerke sehen nicht nur gut aus, sie tun auch Gutes! Hier finden Sie eine breite Auswahl an einzigartigen Skulpturen. Qualitativ hochwertige moderne Kunst, die Farbe in Ihr Zuhause bringt. Skulpturen von Ocean Sole von Elefanten und Löwen und Skulpturen von Menschen, Hunden und vieles mehr. Kaufen Sie Skulpturen online zu erschwinglichen Preisen.

Skulpturen >>

Leinwandbilder

Unsere Leinwanddrucke sind in verschiedenen Größen und Formen erhältlich. Hier finden Sie eine breite Auswahl an Leinwanddrucken. Handgefertigte Kunst und Leinwandbilder, die alle Farbe in Ihr Zuhause bringen können. Wir verfügen über tausende Kunstwerke von Weltkarten, Stadtbildern, abstrakter und moderner Kunst und vieles mehr. Bestellen Sie Leinwanddrucke online zu erschwinglichen Preisen.

Leinwandbilder >>

Metal Art

Diese Kunstwerke sind komplett aus Metall und Blech gestaltet, welches durch Schnitt, Form und Farbe neues Leben erhält! Qualitativ hochwertige moderne Kunst, komplett aus Metall geschaffen. Metallene Kunstwerke von Menschen, Autos, Schiffen, Weltkarten und vieles mehr. Kaufen Sie Metallkunstwerke online.

Metal Art >>

Plakate

Unsere stilvollen Modeposter gibt es in verschiedenen Größen und Formen. Hier finden Sie eine breite Auswahl an Postern. Plakate die Ihre Wände schöner machen könnten. Wir verfügen über tausende Kunstwerke von Weltkarten, Stadtbildern, abstrakter Kunst, moderner Kunst und vieles mehr. Bestellen Sie Poster zu erschwinglichen Preisen mit kurzen Lieferzeiten.

Plakate >>

Fotokunst

Das Kunstlager bietet eine große Auswahl an Fotokunst mit einzigartigen Designs. Schwarzweiße Fotokunst und Farbfotos, die Ihre Wände zieren könnten. Wir verfügen über viele Kunstwerke mit Menschen, Städten, Fahrzeugen, Natur und vieles mehr. Bestellen Sie die Werke der Fotokunst zu erschwinglichen Preisen.

Fotokunst >>

Aquarelle

Unsere Aquarellbilder sind in verschiedenen Größen erhältlich. Finden Sie Ihren Lieblingsstil und wählen Sie Ihr Gemälde aus einer Vielzahl von kleinen, großen und extragroßen Aquarellbildern in schönen Farben und Designs. Handgefertigte Kunst, die Farbe in Ihr Zuhause bringen kann. Wir verfügen über viele Gemälde mit Weltkarten, Städten, abstrakter und moderner Kunst und vieles mehr.

Aquarelle >>

Acryl & Ölgemälde

Verleihen Sie Ihrem Zuhause eine gemütliche Atmosphäre mit schönen Gemälden in Acryl. Hier finden Sie eine breite Auswahl an Ölgemälden und Acrylgemälden mit einzigartigen Designs. Handgefertigte Kunst, die Farbe in Ihr Zuhause bringen kann. Wir verfügen über tausende Gemälde mit Weltkarten, Städten, abstrakter und moderner Kunst und vieles mehr. Bestellen Sie online die Gemälde von Das Kunstlager.

Acryl & Ölgemälde >>

Sculptures

This is where you, amongst other things, find our unique sculptures from Ocean Sole. This flipflop art is completely handmade from recycled flipflops. This what we would like to call modern art, kindness for mother earth and sweet colors for your home, all in one small sculpture. The sculptures from Ocean Sole looks like elephants, lions and other wild animals. We also have other sculptures of people, dogs and much more. Buy sculptures from Art Storehouse, we sell them online to an affordable price and with shipping in just a few days.

Sculptures >>

Canvas Prints

We also sell stylish canvas prints with beautiful designs and motives. This is Art prints done on canvas delivered ready to hang and to add some colors to your walls. We have a lot of pictures of abstract art, modern art and much more. At Art Storehouse you buy canvas prints online, we offer and great quality to an affordable price.

Canvas Prints >>

Metal Art

Looking for some really cool artworks for your walls, check out our unique Metal Art. Here you find a wide selection of high quality art with 3D-effect, this is wall art created completely out of metal and various scrap components. Metal artworks of people, cars, boats, world maps and much more. Buy Metal Art online be really amazed when you get your piece up on the wall.

Metal Art >>

Posters

Here you find a big selection of posters with cool designs. Beautiful posters to decorate your walls. We have thousands of pictures of world maps, cities, abstract art, people and much more. Buy your posters online to an affordable price, we offer secure payment methods and great customer service.

Posters >>

Photo Art

This is where you find our photo art, click the link and check out our stylish photographies. We have black and white photography and colour photos that will decorate the walls of your home. We have many beautiful pieces with motives of people, cities, nature, vehicles, animals and much more. Order photo art from Art Storehouse, we offer great quality to really affordable prices.

Photo Art >>

Aquarelles and watercolour paintings

Art Storehouse have various aquarelles and watercolour paintings with stylish designs. We offer hand-painted artworks done by skilled artists. Here you find paintings of world maps, cities, abstract art, people and much more. Buy aquarelles from Art Storehouse and be amazed over the quality of the artworks.

Aquarelles and watercolour paintings >>

Acrylic and Oil Paintings

Check out this link for some nice oil paintings and acrylic paintings with beautiful designs. This is hand-painted art that adds energy to your home. We have thousands of paintings of people, cities, abstract art, modern art and much more. Order oil paintings over the internet to an affordable price and get quick delivery to your home adress.

Acrylic and Oil Paintings >>

Skulpturer

Trænger dit hjem noget mere liv, her finder du et stort udvalg af skulpturer. Farverig kunst der passer ind i alle hjem. Skulpturer fra Ocean Sole af alt fra elefanter og løver til skulpturer af hunde og mennesker. Køb skulpturer på internettet med gratis og hurtig levering.

Skulpturer >>

Lærredsbilleder

Det er her du finder lærredsbilleder med stilfulde designs. Billeder og kunsttryk på lærred der tilføjer smukke farver til dit hjem. Lærredsbilleder har altid været populært som billeder på væggen blandt kunstnere og kunstelskere. Vælg mellem mange forskellige motiver af alt fra dyr og bymotiver til abstrakt kunst og modern kunst. Køb lærredsbilleder på nettet til Danmarks bedste priser.

Lærredsbilleder >>

Metal Art

Ønsker du at købe nye spændende billeder? Her finder du de fedeste Metal Arts. Moderne kunst der udelukkende er fremstillet af metal og komponenter, dette er billeder af virkelig høj kvalitet. Vi har mange forskellige motiver af alt fra mennesker og verdenskort til biler og sejlbåde.

Metal Art >>

Plakater

Klik her hvis du søger efter plakater og posters til dit hjem, vi har plakater der passer ind i alle værelser. Vælg mellem tusindvis billeder af alt fra verdenskort og bymotiver til abstrakt kunst og mennesker. Køb plakater til en god pris og kvalitet.

Plakater >>

Fotokunst

Her finder du fotokunst med stilfulde motiver, vi har sort hvid fotografi og farvefoto der passer ind i alle hjem. Fotokunst har altid været populært som billeder på væggen i de danske hjem. Vælg mellem mange billeder af alt fra køretøjer, mennesker og byer og naturmotiver. Køb fotokunst fra Kunstlageret, her får du værdi for pengene.

Fotokunst >>

Akvarel

Her har vi et bredt udvalg af malerier i akvarel der er lavet på tykt papir. Akvareller har altid været populært som billeder på væggen både i de danske hjem såvel som hos kunstnere og kunstelskere over hele verden. Dette er virkelig malerier der tilføjer smukke farver til stuen, køkkenet eller i soveværelse. Vi har mange akvareller af alt fra abstrakt kunst og naturmotiver. Køb malerier i akvarel med fri fragt og levering inden for et par arbejdsdage.

Akvarel >>

Akryl og oliemalerier

Her på Kunstlageret finder du malerkunst, akrylmalerier og oliemalerier med mange forskellige og smukke designs. Malerier har altid været populært som billeder på væggen blandt kunstnere og kunstelskere, malerier tilføjer virkelig energi til dine værelser. Vi har tusindvis af malerier til salg alt fra mennesker og bymotiver til abstrakt kunst og verdenskort. Køb billeder til væggen, nu med gratis fragt og leveret inden for få dage.

Akryl og oliemalerier >>

Skulpturer

Her er lenken til våre stilige skulpturer og kunstverk fra Ocean Sole. Et lite kunstverk kan spre meldingen om #Fliptheflop, så kjøp disse fargerike skulpturene hos Kunstlageret. Velg mellom skulpturer av alt fra elefanter og løver til hunder og mennesker. Kjøp skulpturer fra Ocean Sole på nett og bidra til å redde havene.

Skulpturer >>

Lerretsbilder

Leter du etter noe nytt å henge på veggen? Vi har et stort utvalg af lerretsbilder til rigtigt gode priser. Dette er kunsttrykk på lerret som tilfører vakre farger til din stue, soverom eller hvorfor ikke kjøkkenet. Velg mellom mange vakre motiver med alt fra abstrakt kunst og moderne kunst. Kjøp lerretsbilder online fra Kunstlageret, vi gir deg god kundeservice og god kvalitet.

Lerretsbilder >>

Metal Art

Her finner du et stort utvalg av unik Metal Art. Moderne kunst laget helt av metall og komponenter som skaper et unikt kunstverk av høy kvalitet. Velg mellom mange forskjellige motiver, alt fra mennesker og bymotiver til båter og biler. Kjøp billeder i metall på nett til kun 99 kr i frakt og rask levering.

Metal Art >>

Poster og plakater

Klikk her og finn mange forskjellige posters og plakater med stilige motiver. Hos Kunstlageret finner du plakater som passer alle hjem og interiør. Velg mellom hundrevis av designs, alt fra abstrakt kunst til verdenskort og bymotiver. Kjøp plakater fra Kunstlageret med kjapp levering og god pris.

Poster og plakater >>

Fotokunst

Leter du etter noe nytt til veggene? Hvis du klikker her finner du fotokunst med stilige motiver på glass. Vi har fotokunst i sort og hvitt samt fargefotografi som passer alle hjem og rom. Velg mellom mange forskjellige av motiver, alt fra mennesker og bymotiver til kjøretøy og natur. Kjøp fotokunst til de beste prisene i norge, bestill på nett og få leveranse til døren din.

Fotokunst >>

Akvareller

Klikk her hvis du ser etter vakre akvareller med flotte motiver. Håndmalte billeder som tilfører vakre farger til veggene dine. Velg mellom mange forskjellige motiver, alt fra natur og bymotiver til blomster og moderne kunst. Kjøp malerier hos Kunstlageret, vi har norges beste priser.

Akvareller >>

Akrylmalerier og Oljemalerier

Her hos oss på Kunstlageret har vi mange akrylmalerier og oljemalerier med vakre farger. Dette er håndmalte billeder som gir god energi til ditt hjem og tilfører vakre farger til dine vegger. Velg mellom hundrevis av malerier i forskjellige farger og motiver, alt fra verdenskart og bymotiver til abstrakt kunst og moderne kunst. Kjøp mange nye malerier og betal kun 99 kr i frakt per ordre.

Akrylmalerier og Oljemalerier >>

Skulpturer

Här hittar du ett stort urval utav unika skulpturer och konstverk. Detta är verkligen färgglad konst som blir till snygga inredningsdetaljer i alla hem och rum. Vi har skulpturer ifrån Ocean Sole som har skapat elefanter, lejon, giraffer och noshörningar. Här hittar du även skulpturer utav hundar och människor. Köp skulpturer ifrån Konstlagret, låga priser och hög kvalitet.

Skulpturer >>

Collage

Vi har många fascinerande collage med unika motiv till dina väggar. Detta är handgjorda tavlor i olika blandningstekniker på canvas som kommer att ge ett nytt fokus i din inredning hemma. Välj bland motiv med allt ifrån abstrakt konst och figurativ konst. Vi erbjuder gratis frakt och tavlor till Sverige bästa priser.

Collage >>

Canvastavlor

Klicka här om du letar efter snygga canvastavlor med vackra motiv. Här på Konstlagret hittar snygga tavlor och konsttryck på canvas till hemmets alla rum. Välj bland många motiv av allt från texttavlor och städer till abstrakt konst och modern konst. Köp canvastavlor online till låga priser med snabba leveranser.

Canvastavlor >>

Metal Art

Vi har många plåttavlor med spännande och unika motiv. Detta är moderna konstverk skapade helt utav plåt, metall och komponenter som ger ett unikt konstverk med riktigt fin känsla. Här hittar du ett flertal olika motiv av allt från människor och städer till bilar och flygplan. Handla Metal Art tavlor online till Sveriges bästa priser och med snabb leverans.

Metal Art >>

Posters

Vi har ett brett sortiment av posters och affischer med schyssta motiv. Färgglada, grafiska och stilrena posters, här finns något för alla hem. Välj bland massvis utav motiv av allt från abstrakt konst och modern konst till världskartor, djur, människor och stadsmotiv. Köp posters på internet till ett riktigt bra pris och med omgående leverans.

Posters >>

Fotokonst

Letar du efter fotokonst med snygga motiv, det kan du hitta här hos oss på Konstlagret. Svartvita fotografier och färgfotografier som passar alla hem och stilar. Välj bland många vackra motiv av allt från människor och städer till fordon och natur. Köp fotokonst hos oss på nätet till rätt pris med leverans hem till dörren.

Fotokonst >>

Akvareller

Här hittar du ett stort urval utav akvareller med unika motiv skapade utav konstnärer på tjockt papper. Akvarellmålningar har en viss elegans och kan hjälpa dig få lite färg bland din inredning. Välj bland flera akvarellmålningar med motiv av allt från landskap och båtar till abstrakt konst och marina motiv. Köp akvareller online och få dem levererat inom några dagar.

Akvareller >>

Akryl & Oljemålningar

Här hittar du ett brett sortiment tavlor bestående utav akrylmålningar och oljemålningar med unika motiv. Handmålade tavlor som ger energi till hemmet och färg till dina väggar. Välj bland vackra tavlor för hemmet med motiv av allt från världskartor och städer till abstrakt konst och modern konst. Köp målningar på nätet till ett schysst pris och med leverans inom några dagar.

Akryl & Oljemålningar >>

Olika typer utav tavlor och konst

Oljemålningar: En tavla av oljemålning är inte transparent, en tavla av oljemålning kan även falna en aning över tid och när man målar med oljefärg, så lägger man sällan på tjocka lager utav färg på en tavla gjord som oljemålning. Akrylmålningar: En tavla med akrylmålning är väldigt lik en tavla med oljemålning då den heller inte är transparent, men till skillnad ifrån tavlor med oljemålning så kan den med fördel läggas på i tjocka lager och det blir en tavla som behåller sina färger väl över tid. Akvarell är en teknik baserad på vattenfärg, de är transparenta på det viset att man kan se pappret igenom färgen. Man kombinerar ofta akvarell med teckning utav blyertspenna. Canvastavlor, Konsttryck, Posters och Fotokonst eller grafiskt-tryck är ett konstverk som framställts med hjälp utav ett tryck på olika material med konstnärisk avsikt. Canvastavlor kan även omfatta konstverk och tavlor som har framställts digital.  Blandningstekniker är tavlor och bildkonst som kombinerar flera olika tekniker, t.ex. en tavla som är gjord i en kombination utav oljemålning och akvarell. Skulpturer och Metal Art är tredimisionella konstverk och tavlor utav alla sorter och storlekar. Det kan vara allt ifrån klassiska statyer till väggkonst som tavlor och även moderna installationer. Så tveka inte utan botanisera runt bland våra tusentals tavlor i olika tekniker och stilar, så hittar du helt säkert flera tavlor som passar in i just ditt hem. Om du skulle vara osäker på hur våra tavlor skulle se ut hemma på väggen hos dig, scrolla ned lite till så kan du faktiskt prova hur olika tavlor ser ut hemma hos dig.

Här provar du en tavla på din vägg

Undrar du hur våra konstverk skulle se ut i ditt eget hem? Ladda upp en bild ifrån ditt hem och se direkt hur våra tavlor skulle se ut på din egen vägg. Du kan också bläddra bland våra bilder för att se hur en tavla ser ut i olika miljöer. Är du på jakt efter nya tavlor till vardagsrum, sovrum eller kök. Nu kan du hitta en snygg tavla ifrån oss och enkelt ”montera” den på väggen i vår fotostudio. Du får då en väldigt bra känsla över hur färgerna på tavlan matchar de andra färgerna du har i hemmet. Så prova i lugn och ro innan du bestämmer dig för att köpa tavlor på nätet. Snabbt, tryggt och enkelt – dina nya tavlor köper du hos oss på Konstlagret.

 

SNABBA LEVERANSER UTAV TAVLOR

Köp tavlor med gratis frakt
Leverans inom 2 – 7 dagar

TRYGG HANDEL - KÖP TAVLOR PÅ NÄTET

Du har 30 dagars ångerrätt på våra tavlor

HANDMÅLADE TAVLOR

Se filmer på när duktiga konstnärer målar våra tavlor.

konstlagret.se